6 september 2020
14:00

IFK Västerås FK P06 Lag Vit

Referat: Norbergs AIF p05/06 - IFK Västerås FK P06 Lag Vit

Idag mötte vi Norberg som vi inte mött på ett tag och som idag ställde upp med ett 05/06 lag. Det blev en spännande match där vi i första halvlek hade lite svårt att komma igång och Norberg tog ledningen med 1-0. Efter deras mål skärpte vi till spelet och ledartrojkan var ganska överens om att vi styrde matchen efter deras 1-0 mål. Vi stängde igen från Melvin i mål, försvar, mittfält och topp samt skapade många chanser framåt. Andra perioden var nog en av dom bättre vi spelat i år med stundtals bländande spel och grymt solid försvarslinje.

Men det vi saknat nu de senaste matcherna är flytet i sista tredjedelen, dvs målfabrikationen. Trots många lägen fick vi inte in bollen idag och som det ibland går när ett lag ligger på för kvittering så kom ett mål i baken i mitten/slutet av sista perioden och då gick luften ur lite grann. Och vips så hade två till rullat in. Men killarna gör återigen en riktig bra kämpainsats med som sagt stundtals bländande spel och vi var värda åtminstone minst en pinne idag.